-
پاسخ: [بحث] کدام سیستم عامل بهتر است ؟
لینوکس اگر adsl و بصورت lan داشته باشی مشکلی نیست . همانطور علی جان گفت با دیال اپ اینترنال یا همون winmodem باید بیخیالش شد فقط مودم های اکسترنال اونم پارالل رو جواب میده. من خودم 4 سالی هست که لینوکس ندارم . برای من دردسره چون از دوال بوت خوشم نمیاد
-
والا ما که با لینوکس مشکل کانکت شدن به نت رو نداریم :1. (35):
-
دوستان یه نظرسنجی اضافه کردم !
اگر گزینه ی دیگه به یادتون میاد، یا جا انداختم ذکر کنید ! :Love-PCN~!:
-
به نظر من این نظرسنجی اشتباه در اومده Windows XP SP3 و Windows Vista SP2 و Linux & Unix Based یه نمره آوردن !!!!!!!!!
و apple mac os صفر درصد !!!!
میشه یه کم توضیح بدید ؟طبق این نظر سنجی ویندوز با لینوکس تقریبا هم سطح هستند:1. (2):
لینوکس مدل های زیادی داره در صورتی که در این نظر سنجی هیچ یک از لینوکس ها نیومده و کلی نوشته شده لینوکس اما از ویندوز سه نسخه گذاشتید ؟
من فکر مینم دوستا به دلیل راختی ویندوز این همه رای به ویندوز دادن تو این نظر سنجی کیفیت لینوکس ها و امنیتشون میره زیر سوال !
-
نقل قول:
به نظر من این نظرسنجی اشتباه در اومده Windows XP SP3 و Windows Vista SP2 و Linux & Unix Based یه نمره آوردن !!!!!!!!!
و apple mac os صفر درصد !!!!
میشه یه کم توضیح بدید ؟طبق این نظر سنجی ویندوز با لینوکس تقریبا هم سطح هستند:1. (2):
لینوکس مدل های زیادی داره در صورتی که در این نظر سنجی هیچ یک از لینوکس ها نیومده و کلی نوشته شده لینوکس اما از ویندوز سه نسخه گذاشتید ؟
من فکر مینم دوستا به دلیل راختی ویندوز این همه رای به ویندوز دادن تو این نظر سنجی کیفیت لینوکس ها و امنیتشون میره زیر سوال !
حسین جان منظورت از اینهمه 1 نفر بود دیگه :lol:
-
نقل قول:
دقیقا !
لینوکس تا 50 تا توزیع داره و ما در اینجا بحثمون کلا لینوکس هست. ولی مایکروسافت اون سه مدل ذکر شده بیش تر اهمیت دارند. شما میتونی رای های تمام مدل های مایکروسافت رو با لینوکس مقایسه کنی :Love-ssa~! (1):
در مورد امنیت و راحتی و سرعت و... باید عرض کنم، نظر سنجی کلی هست یعنی Overall تمام این موارد !
-
سلام دوستان من شخصآ با XP و ubuntu 8.04 LTS کار کردم و چیزای جالبی دستگیرم شد.
مطمئنآ همتون چیزای زیادی در مورد برتری لینوکس نسبت به ویندوز شنیدین مثل 101 دلیل برتری لینوکس به ویندوز که در سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] موجود هست
اما بحث اینجاست که
1-اولین نکته (به نظر من)در مورد سیستم عامل امنیت اونه و تقریبآ همه قبول دارن که ویندوز در مقابل لینوکس از نظر امنیتی حرفی واسه گفتن نداره لینوکس بدون فایروال و انتی ویروس و . . . هزار بار امن تر از ویندوزه چون هیچ کاری توی اون بدون اجازه کاربر انجام نمیشه و به همین دلیله که میگن لینوکس ویروس نمی گیره مگه در حالتی که شما مستقیمآ به ویروس اجازه فعالیت بدید.
2-ویندوز چندین نسخه داره
32 bit
64 bit
windows for moblie
windows server
ولی لینوکس همش یکی و اونروی یک موبایل تا یک سرور نصب میشه و توانایی پشتیبانی و مدیریت هزاران چیز رو داره
3-بعد از نصب ویندوز باید تازه شروع کنیم به نصب افیس و نرو و ادوب اکروبات و . . . و فایرفاکس و . . .
ولی لینوکس که در کمتر از 30 مین نصب میشه خودش یه اوپن افیس داره که 99% درصد فرمت ها رو می خونه و ماشالله از برنامه رایت و اجرای فیلم هم چیزی کم نداره(KM Player ترکونده)
4-سرعت اینترنتشم که تا اونجایی که من داشتم حتی از XP بهتر
این یکی رو خودم نمی دونم ولی میگن که نسخه جدیدش حدودآ 10 ثانیه ای بوت میشه.
-
نقل قول:
دوستان یه نظرسنجی اضافه کردم !
اگر گزینه ی دیگه به یادتون میاد، یا جا انداختم ذکر کنید ! :Love-PCN~!:
از Chrome OS تا حالا فقط یک Developer Source Code منتشر شده که مشخص کننده چیزی نیست ... به نظر من این گزینه بهتره حذف بشه از نظرسنجی! همچین چیزی رو پیشگویی هم نمیشه کرد.
به هر حال هر سیستم عامل تمرکزی روی نیازهای یک قشر خاص داره... Gamer ها انتخاب اول و آخرشون ویندوز خواهد بود ولی برای سرورها و گرافیست ها و قشر های دیگه خب قضیه فرق می کنه...
ما کیلویی نظر شخصیمون (و عشقی!) رو بدیم توی نظرسنجی دیگه؟ با هر کدوم بیشتر حال میکنیم :1~@$S:
-
خوبی آرمان ؟ :دی
گوگل کرومیوم هنوز فقط محیطشو نشون دادند که ظاهرا قراره همش بر طبق Web باشه ! به هرحال به این میگن آینده نگری :1. (35):
به هر حال خوبه که یه آماری از طرفدارن هر OS داشته باشیم ! همون عشقی و در حالت مستی نظر بدی واسمون کافیه :دی
-
نقل قول:
حسین جان منظورت از اینهمه 1 نفر بود دیگه :lol:
این همه رو کلی گفتم( فکر کنم نباید اینقدر کلی می گفتم یه ذره آشو داغش زیاد شد :1. (38):)
چی شد یهو نظر سنجی عوض شد این اونی که من دیدم نبود
-
نقل قول:
دقیقا !
لینوکس تا 50 تا توزیع داره و ما در اینجا بحثمون کلا لینوکس هست. ولی مایکروسافت اون سه مدل ذکر شده بیش تر اهمیت دارند. شما میتونی رای های تمام مدل های مایکروسافت رو با لینوکس مقایسه کنی :Love-ssa~! (1):
در مورد امنیت و راحتی و سرعت و... باید عرض کنم، نظر سنجی کلی هست یعنی Overall تمام این موارد !
گرفتم :great:
البته منظور من این نبود که 50 تا شو بذارید منظور من معروف ترینا بود مثلا red hat یا federa البته نیازی نیست دیگه
-
لینوکس تا کامل شدن حداقل چند سالی کار دارد . این سیستم عامل تمام کاربران رو راضی نمیکنه برای اینترنت بی نقصه ولی در مولتی مدیا و گیم هنوز جا برای کار داره
-
نقل قول:
این همه رو کلی گفتم( فکر کنم نباید اینقدر کلی می گفتم یه ذره آشو داغش زیاد شد :1. (38):)
چی شد یهو نظر سنجی عوض شد این اونی که من دیدم نبود
بچه ها تازه شروع کردن به رای دادن ! :1. (35):
نقل قول:
لینوکس تا کامل شدن حداقل چند سالی کار دارد . این سیستم عامل تمام کاربران رو راضی نمیکنه برای اینترنت بی نقصه ولی در مولتی مدیا و گیم هنوز جا برای کار داره
عرایض بهادر جان تایید می شود !
مثلا شما به Ubuntu 9.10 نصب می کنی و بعدش حتی واسه MP3 گوش دادن هم باید Codec نصب کنی ! یا واسه کار با Bluetooth !
بدترین قسمتش هم به نظرم نصب نرم افزارهاش هست که خیلی اعصاب خورد کنه! من 20MB دانلود کردم (از طریق Win XP ) ولی آخرش هیچ کدومشون رو ابونتو نصب نشدند :1. (27):
در مقابل Apple Mac OS X رو که نصب می کنی، نرم افزار های جانبی کاملی باهاش نصب میشه. Win 7 هم تو این زمینه خیلی خوبه، مثلا کدک های H264 و Xvid رو به راحتی WMP اجرا میکنه.
-
هنوز انعطاف کامل رو نداره . در کنار امنیت و اینترنت باید به فکر صدا و تصویر اینام بو د
-
نقل قول:
بچه ها تازه شروع کردن به رای دادن ! :1. (35):
عرایض بهادر جان تایید می شود !
مثلا شما به Ubuntu 9.10 نصب می کنی و بعدش حتی واسه MP3 گوش دادن هم باید Codec نصب کنی ! یا واسه کار با Bluetooth !
بدترین قسمتش هم به نظرم نصب نرم افزارهاش هست که خیلی اعصاب خورد کنه! من 20MB دانلود کردم (از طریق Win XP ) ولی آخرش هیچ کدومشون رو ابونتو نصب نشدند :1. (27):
در مقابل Apple Mac OS X رو که نصب می کنی، نرم افزار های جانبی کاملی باهاش نصب میشه. Win 7 هم تو این زمینه خیلی خوبه، مثلا کدک های H264 و Xvid رو به راحتی WMP اجرا میکنه.
چرا شایعه پراکنی میکنید :lol:
تو ubuntu به ترمینال باز میکنید توش مینویسید
کد:
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
تمام codec ها ، جاوا ، فونتهای و ...... رو براتون نصب میکنه
بعد هم راحت زندگی میکنید
برای نصب پکیجها هم فکر نمیکنم ساده تر از استفاده از نرم افزارهای آماده که با یک خط دستور یا چند کلیک بشه نصب کرد وجود داشته باشه
البته به نظرم برای استفاده از لینوکس و آپدیت بودن باید اینترنت پر سرعت داشته باشید ( adsl ) که معمولا دوستان دارن
اما چرا این کدکها داخل خود لینوکس نیست ؟
دلیلش اینه که اگر کدکها داخل یک محصول باشه شرکت عرضه کننده باید به طراح اون پول پرداخت کنه که این امر در خصوص لینوکس که مجانیه امکان پذیر نیست
-
با سلام
خوب به نظر من هم كه ويندوز 7 بهترين است البته اين نظر نمي تونه زياد جنبه تجربي خوبي داشته باشه .
چون من اصلا با ويستا كار نكردم (به خاطر سيستم سخت افزاري ضعيف ) كه البته فكر مي كنم خوب يكي از بديهاي ويستا هم از نظر خيلي كاربرها همينه
و در مورد لينوكس هم بايد بگم تازه دارم كار مي كنم و چون اوايل كار است قاعدتا نمي تونه منو به اندازه 7 جذب كنه و برام كمي سخت است
در مورد xp هم كه واقعا از 7 خيلي ضعيف تره .
مكينتاش رو هم كه امتحان نكردم
-
Google Chrome OS نباید توی رای گیری قرار می گرفت ...
-
ساسان جان من دسترسی ندارم تغییر تو نظر سنجی ایجاد کنم. خودت دو گزینه آخر رو حذف کن تا نظر سنجی دقیق تر بشه ! :yes:
-
البته نتایج این نظر سنجی در انتها خیلی رک بگم به هیچ دردی نمیخوره!:1. (7):
چون نظر افراد مبتدی و غیر حرفه ای اصلا مد نظر نیست !
بلکه کسی که از همه ی جوانب و
کسی که حداقل تجربه یکبار استفاده از اونها رو داشته باشه ،
میتونه نظر بده !:1. (38):
-
نقل قول:
نه که واسه انتخابات خبرگان فقط افراد دکترا و PHT دار شرکت می کنند !
خواهشا حرف بدون تفکر نزنید :wink:
-
نقل قول:
دوست عزیز میکروسافت و Apple اگر فقط قرار بود برای افراد حرفه ای سیستم عامل درست که
شما هنوز باید با CP/M کار میکردید به جای Word هم از Edlin استفاده میکردی.
-
نقل قول:
دوست عزیز میکروسافت و Apple اگر فقط قرار بود برای افراد حرفه ای سیستم عامل درست که
شما هنوز باید با CP/M کار میکردید به جای Word هم از Edlin استفاده میکردی.
باز خوبه Edit رو مثال نزدی !!!نه داداش ایجوریام نیست !
نکنه نظر شما از حرفه ای بودن خنگی و عقب ماندگیه !!!؟؟؟:1. (27):
بعدشم قابلیت های یه سیستم عامل به چیاس ؟
افراد مبتی چی از مدیریت cpu و Ram و IO و... سر در میارن !
شما یه تحقیقی درباره Thread ها توی Mac و win32 بکن !!!
تفاوت از زمین تا اسمونه !
مایکروسافت همیشه با قدرت مافیایی خودش باعث جذب مشترین بیشتری شده !
همون روزی هم که IBM اعلام ورشکستگی کرد بخاط انحصار طلبی های مایکروسافت
در زمینه تولید pc بود !
تحقیق کنید ببینید NTFS از کجا در اومده !
:cool:
-
نقل قول:
باز خوبه Edit رو مثال نزدی !!!نه داداش ایجوریام نیست !
نکنه نظر شما از حرفه ای بودن خنگی و عقب ماندگیه !!!؟؟؟:1. (27):
بعدشم قابلیت های یه سیستم عامل به چیاس ؟
افراد مبتی چی از مدیریت cpu و Ram و IO و... سر در میارن !
شما یه تحقیقی درباره Thread ها توی Mac و win32 بکن !!!
تفاوت از زمین تا اسمونه !
مایکروسافت همیشه با قدرت مافیایی خودش باعث جذب مشترین بیشتری شده !
همون روزی هم که IBM اعلام ورشکستگی کرد بخاط انحصار طلبی های مایکروسافت
در زمینه تولید pc بود !
تحقیق کنید ببینید NTFS از کجا در اومده !
:cool:
سیستم عمل مگه فقط برای مدیریت رم و سیستم عامل و شبکه است. سیستم عامل قرار رابطی باشه بین کاربر و کامپیوتر . اگه فقط کسی که فوق لیسانس کامپیوتر داره بتون با سیستم عامل کار کنه که ......
در ضمن IBM و میکروسافت با هم OS/2 کار میکردند حالا چرا IBM اجازه داشته باشه از HPFS استفاده کنه ولی برای میکروسافت گسترش اونچه که رویش همکاری مشترک داشتند و تولید NTFS بد هستش
در ضمن آیا میکروسافت مانع از این شد که مردم از IBM استفاده کنند؟ یا محصولاتش را طوری طراحی کرد که با محصولات IBM کار نکنند ؟
اینجا من فقط دارم یک نفرت بیدلیل نسبت به Microsoft میبینم.
راستی microsoft چه انحصار طلبی در زمینه تولید PC داره میشه اینرا برای من توضیح بدهید.
-
نقل قول:
سیستم عمل مگه فقط برای مدیریت رم و سیستم عامل و شبکه است. سیستم عامل قرار رابطی باشه بین کاربر و کامپیوتر . اگه فقط کسی که فوق لیسانس کامپیوتر داره بتون با سیستم عامل کار کنه که ......
در ضمن IBM و میکروسافت با هم OS/2 کار میکردند حالا چرا IBM اجازه داشته باشه از HPFS استفاده کنه ولی برای میکروسافت گسترش اونچه که رویش همکاری مشترک داشتند و تولید NTFS بد هستش
در ضمن آیا میکروسافت مانع از این شد که مردم از IBM استفاده کنند؟ یا محصولاتش را طوری طراحی کرد که با محصولات IBM کار نکنند ؟
اینجا من فقط دارم یک نفرت بیدلیل نسبت به Microsoft میبینم.
راستی microsoft چه انحصار طلبی در زمینه تولید PC داره میشه اینرا برای من توضیح بدهید.
مایکروسافت<<<====:na:
انحصار طلبی ایشون در زمینه PC خلاصه نمیشه !
بهتره یکم برگردی جوون به گذشته ها و ببینی که چه ناحقی هایی کرده در حق IBM و غیر
نه ببخشید سیستم عامل برای مدیریت نیست !
اگه کتاب مبانی کامپیوتر رو هم بخونی بد نیست !:lol: چون داخل اون اشاره کرده !(در مورد مدیریت سیستم عامل!)
فوق لیسانس سیخی چند !
شما سیکل هم که داشته باشی
میتونی بفهمی مایکروسافت هر روز پچ امنیتی داره میده بیرون
که همشون هم Critical هستن !:1. (12):
-
نقل قول:
مایکروسافت<<<====:na:
انحصار طلبی ایشون در زمینه PC خلاصه نمیشه !
بهتره یکم برگردی جوون به گذشته ها و ببینی که چه ناحقی هایی کرده در حق IBM و غیر
نه ببخشید سیستم عامل برای مدیریت نیست !
اگه کتاب مبانی کامپیوتر رو هم بخونی بد نیست !:lol: چون داخل اون اشاره کرده !(در مورد مدیریت سیستم عامل!)
فوق لیسانس سیخی چند !
شما سیکل هم که داشته باشی
میتونی بفهمی مایکروسافت هر روز پچ امنیتی داره میده بیرون
که همشون هم Critical هستن !:1. (12):
جواب من را ندادید فقط شکلک فرستادید
-
نقل قول:
جواب من را ندادید فقط شکلک فرستادید
مگه من بهتون گفتم برید تحقیق کنید رفتی که حالا از من توقع پاسخ دارین ؟
بهتره برگردید به چند سال قبل وقت که مایکروسافت به جرم تعرض به حقوق شخصی افراد
که توسط WMP صورت گرفته بود... و جالبتر از همه اینکه عمر WMP9 تا 10 فقط چند ماه بیشتر نبود !
بازی هایی مافیایی مایکروسافت ظاهرا به گوششما نخورده یا... ؟
نسخه ای که پیچیدم خدمتتون رو ملاحظه ننمودید ؟
یه کتابه به اسم مبانی رایانه بخونید جواب همه سوالاتون رو میگیرید
و توفیق من الله
موفق باشید
-
نقل قول:
مگه من بهتون گفتم برید تحقیق کنید رفتی که حالا از من توقع پاسخ دارین ؟
بهتره برگردید به چند سال قبل وقت که مایکروسافت به جرم تعرض به حقوق شخصی افراد
که توسط WMP صورت گرفته بود... و جالبتر از همه اینکه عمر WMP9 تا 10 فقط چند ماه بیشتر نبود !
بازی هایی مافیایی مایکروسافت ظاهرا به گوششما نخورده یا... ؟
نسخه ای که پیچیدم خدمتتون رو ملاحظه ننمودید ؟
یه کتابه به اسم مبانی رایانه بخونید جواب همه سوالاتون رو میگیرید
و توفیق من الله
موفق باشید
کدام کتابش برم دوباره بخونم من از اون زمانی که مجتمع فنی تهران جزوه چاپ میکرد از این کتاب ها خوندم فکر کنم 12 سالم بود. حالا نظر شما هر چی باشه میرم اونو دوباره میخونم.
به نظر من شما اینجا بدون دلیل دارید نفرت خودتان را از میکروسافت وارد ماجرا میکنید. شما یک ادعا میکنید بعد میگید برو تحقیق کن اینکه نشد . اول میگید میکروسافت در تولید PC مافیایی عمل میکند در حالیکه بنده خداها اصلا کامپیوتر درست نمیکنند .
بعدش میگید IBM را ورشکست کردند . اصلا شما نا حالا با OS/2 کار کردید تا ببینید چرا در برابر ویندوز جایی برای گفتن نداشت. تازه IBM کجاش ورشکست ده نکنه ماجرا اینه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یا اینکه حالا مدیا پلیر را میارید وسط بدون اینکه منظورتان را بیان کنید فقط میگید برو تحقیق کن این که بحث کردن نشد فقط spam فرستادن.
در ضمن نسختان خطش ناخوانا بود هیچ داروخانه ای نتوتنست بخونه دفعه دیگه واضحتر بنویسیدش.
-
فقط یک مورد رو میگم که دوستان توجه کنند
هیچ وقت هیچ چیزی رو با اطمینان نگویید :wink:
موفق باشید
:1. (35):
-
ببین تو داری حقایق رو انکار میکنی !
میگی IBM کجاش ورشکست !
شما که ادعا میکنی که از 12 سالگی کتاب میخوندی!!!
میگی NTFS چرا حق مایکروسافت نباشه !
خوب هیچ کدوم از اینا رو نمیدونی
یا خودت رو به اون راه میزنی
یا اصلا نمیدونی
اگه نمیدونی که هیچ
اگه هم طرف داری بی جا میکنید که برو رد کارت!
شما چی از سیاست های مایکروسافت میدونی ؟
نه خیر کار ایشون به تولید سیستم عامل ختم نمیشه !
تا میبینه گوگل مپ داده بیرون
برمیداره یکی عیم مال گوگل میزنه
تا میبینه PlayStation اومد سریعا xBox میده بیرون
تا میبینه java تونست داخل مرورگر ها نفوذ کنه
سریعا vbScriptی ساخت که باگ هاش و نقاط امنیتیش غوغا کرد
الانم که ادعا میکنه میخواد بهترین موتو جستجو رو بسزه
شاید یکمم فکر کنید به همینچند وقت پیش و قضیه مافیایی خرید
یاهو یادتون بیاد بد نباشه !
اگه دیگه به انکار یک یک اینها بپردازید بنده هیچ سخنی با شما ندارم
و شما میتونید آزادانه به بحث های آماتوری بپردازید
-
نقل قول:
ببین تو داری حقایق رو انکار میکنی !
میگی IBM کجاش ورشکست !
شما که ادعا میکنی که از 12 سالگی کتاب میخوندی!!!
میگی NTFS چرا حق مایکروسافت نباشه !
خوب هیچ کدوم از اینا رو نمیدونی
یا خودت رو به اون راه میزنی
یا اصلا نمیدونی
اگه نمیدونی که هیچ
اگه هم طرف داری بی جا میکنید که برو رد کارت!
شما چی از سیاست های مایکروسافت میدونی ؟
نه خیر کار ایشون به تولید سیستم عامل ختم نمیشه !
تا میبینه گوگل مپ داده بیرون
برمیداره یکی عیم مال گوگل میزنه
تا میبینه PlayStation اومد سریعا xBox میده بیرون
تا میبینه java تونست داخل مرورگر ها نفوذ کنه
سریعا vbScriptی ساخت که باگ هاش و نقاط امنیتیش غوغا کرد
الانم که ادعا میکنه میخواد بهترین موتو جستجو رو بسزه
شاید یکمم فکر کنید به همینچند وقت پیش و قضیه مافیایی خرید
یاهو یادتون بیاد بد نباشه !
اگه دیگه به انکار یک یک اینها بپردازید بنده هیچ سخنی با شما ندارم
و شما میتونید آزادانه به بحث های آماتوری بپردازید
XBox چرا نده بیرون یا VBscripts را اگه شما نمیخواهید خیلی ساده ازشان استفاده نکن چجوری از سونی که دنبال نینتدو رفت کنسول بازی PlayStation ارایه داد عیب نمیگیری تا اون گیمبوی و Nintendo DS را ارایه داد اینم رفت PSP را داد عیبی نمیگیری.
میکروسافت هم حق داره NTFS را بیرون بده هم میکروسافت هم IBM هردویشان بطور مشترک روی OS/2 کار میکردند چجوری IBM اجازه داره از HPFS استفاده کنه ولی میکروسافت نمیتونه اون را بهینه کنه وبه اسم NTFS ارایه بده.
در مورد موتور جستجو هم شما اعلام میکنید که میکروسافت که از قبل از گوگل در کار ارایه خدمات اینترنت بوده حق نداره سیستمش را آپگرید کنه. اصلا انگار گوگل Map اولین برنامه نقشه هستش یا گوگل اولین موتور جستجو هستش.
اصلا با این منطق شما گوگل چه حقی داشت که مو تور جستجو داد بیرون.نگاه کن قبلش چقدر موتور جستجو بود.
چرا شما به گوگل برای ایجاد Chrome انحصار طلب و مافیایی نمیگید.
-
دوستان تاپیک ها کاملا کنترل میشن لطفا با آرامش بیشتر ادامه بدید ( مخصوصا جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )، هر کدام که بهتر باشه کوچک ترین سودی که به شما نمیرسه هیچ حتی پایه های دوستیهاتون رو هم دچار رعشه میکنه . . .:11():
ممنون
میلاد
:Love-PCN~!:
-
یکی نیست، باهاش بحث کنیم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی خرید CD رایگان اوبونتو :
کد:
http://shipit.ubuntu.com
-
به نظر من نصبت به دید افراد سیستم عامل هم می تونه خوب و بد باشه.
مثلاً یک ویندوزی و یک لینوکسی نمیشه کلی گفت ولی خوب امنیت تو لینوکسه دادا من خودم شخصاً ابونتو رو خیلی دوست دارم:love:
-
نقل قول:
یکی نیست، باهاش بحث کنیم ؟
راستی
خرید CD
رایگان اوبونتو :
کد:
http://shipit.ubuntu.com
آخر خریده یا رایگانه :lol:
-
سلام
چرا ویندوز سرور 2003 و یا سرور 2008rc2 رو توی انتخاب هاتون نگذاشتید؟
واقعا در استفاده کردن از منابع حرف اول رو میزنند
من از سرور 2008rc2 که بر مبنای سون هست استفاده می کنم
:great::give_rose:
-
سلام :
به نظر من دو نکته بیشتر از هر موضوعی برای کاربرانی ویندوز 7که بصورت 24 ساعت سیستمشون روشن هست و دائم در حال کار است و دچار مشکل های احتمالی می شود به چشم می آید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 - نصب بسیار آسان و سریع ویندوز 7
2 - قابلیت تعمییر ویندوز در هر شرایط حتی زمانی که ویندوز دیگر بالا نمی آید و به هیچ عنوان دسترسی به اطلاعات با ارزش در درایو ویندوز نباشد شما می توانید با قرار دادن DVD ویندوز در درایو و زدن کلید F8 وارد قسمت انتخاب نوع بالا آمدن ویندوز شوید و در اولین انتخاب گزینه تعمییر ویندوز رو انتخاب کنید تا براحتی محیط مناسبی جهت انتقال فایل های با ارزش برای شما نمایان شود !
آفرین به سازندگان ویندوز که بعد از تولید ویندوز 6 و 7 این قسمت رو بالاخره ایجاد کردند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
البته این قابلیت ویندوز 7 خیلی عالیه و من شخصاً بعد از کار با 7 دلن نمی آد از ویندوز جدا بشم ولی باید به سازندگان Free BSD هم تبریک گفت برای ایجاد یک OS با بالاترین زمان کار بدون هنگ کردن واقعاً محشره بی خود نیست Yahoo از همین سیستم عامل استفاده می کنه.
-
نقل قول:
البته این قابلیت ویندوز 7 خیلی عالیه و من شخصاً بعد از کار با 7 دلن نمی آد از ویندوز جدا بشم ولی باید به سازندگان Free BSD هم تبریک گفت برای ایجاد یک OS با بالاترین زمان کار بدون هنگ کردن واقعاً محشره بی خود نیست Yahoo از همین سیستم عامل استفاده می کنه.
۲-۳ سال پیش یه گند تاریخی از سرورهای میکروسافت در اومد که از لینوکس استفاده کرده بود :lol:
-
نقل قول:
آخر خریده یا رایگانه :lol:
برادر داری اذیت میکنی ! خرید رایگانه ! یعنی در کل پول نمیدی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام
چرا ویندوز سرور 2003 و یا سرور 2008rc2 رو توی انتخاب هاتون نگذاشتید؟
واقعا در استفاده کردن از منابع حرف اول رو میزنند
من از سرور 2008rc2 که بر مبنای سون هست استفاده می کنم
:great::give_rose:
بحث ما سیستم عامل های Desktop است نه Server ! :wink:
ولی در کل داره از این Terminal اوبونتو خوشم میاد، صد تا CMD رو با هم میخوره :lol:
-
نقل قول:
ولی در کل داره از این Terminal اوبونتو خوشم میاد، صد تا CMD رو با هم میخوره
شما خودت استادی
ولی من فقط و فقط فدورا رو به همه پیشنهاد میدم
واقعا بی نظیر هست